7 způsobů, jak zabavit hosty na Vaší svatbě

8.8.2023

Vaše svatba je jedním z nejdůležitějších a nejvíce vzrušujících okamžiků vašeho života. Chcete, aby všechno proběhlo hladce a aby si vaši hosté užili nezapomenutelný zážitek. Jak ale zajistit, aby vaše svatba byla plná radosti, smíchu a tance pro všechny? Jistým způsobem, jak toho dosáhnout, je zajistit, aby vaši hosté byli dobře zabaveni po celou dobu. V tomto článku vám přínášíme důležité tipy na to, jak skvěle zabavit hosty na Vaší svatební párty

Novomanželé na svatbě hrají svatební hru Novomanželský kvíz

 

1. Téma svatby

Vyberte si téma svatby. Svatební téma může být skvělým způsobem, jak propojit všechny prvky vašeho dne a vytvořit jedinečný zážitek pro vás i vaše hosty. Můžete si vybrat cokoli, co máte rádi, například film, knihu, roční období, barvu nebo styl. Téma vám pomůže při výběru výzdoby, oblečení, jídla a hudby.

2. Kapela na svatbu

Kapela na svatbě může znamenat rozdíl mezi obyčejnou a nezapomenutelnou oslavou. Při výběru kapely se ujistěte, že její hudební styl odpovídá vkusu vás i vašich hostů. Dobrá kapela dokáže vytvořit skvělou atmosféru, při které budou všichni tančit a bavit se. Nejdůležitější je, aby kapela dokázala rozehrát atmosféru a udržet vaše hosty na parketu! Je důležité, aby kapela měla dostatečně široký repertoár všech stylů a žánrů, aby oslovila co nejširší publikum.

Kapela na svatbu FANTASY music

3. Soutěže a hry

Naplánujte různé soutěže a hry, které nadchnou všechny hosty. Můžete nabídnout tradiční svatební hry, jako je házení svatební kyticí, nebo moderní hry, jako je  taneční soutěže. Vítěze můžete odměnit drobnými dárky, aby se hosté zapojili co nejvíce! 

4. Interaktivní stanice

Připravte interaktivní stanice po celém prostoru vaší svatby. Může to být stanice s možností vytvoření vlastního míchaného nápoje, místo na psaní zábavných vzkazů novomanželům, nebo stanice s fotokoutkem, kde si hosté mohou pořídit vtipné fotky a ty si poté buď ponechat nebo vám je nalepit do pamětní knihy, třeba s milým a vtipným vzkazem.

Interaktivní stanice - srdíčka v rámečku a květiny

 

5. Kreativní tematické dekorace

Oživte svatební oslavu kreativními a originálními tematickými dekoracemi. Můžete vybrat své oblíbené filmy, zážitky nebo prostě barevnou paletu, která vám vyhovuje. Dobře promyšlená dekorace přispěje k vytvoření příjemné atmosféry, ve které se budou hosté cítit uvolněně a bude je to bavit.

6. Překvapení pro hosty

Překvapte své hosty něčím nečekaným, to je ještě více pobaví a potěší. Můžete zvážit ohňostroj, taneční vystoupení nebo dokonce speciální video sestřih momentů ze života novomanželů.

7. Vtipné a originální dárky

Přivítejte své hosty vtipnými a originálními dárky. Můžete zvážit personalizované malé upomínkové předměty jako jsou drobné dekorace s vašimi jmény a datem svatby. Nebo vyberte dárky, které jsou zábavné a praktické zároveň, jako například malé upomínkové lahve vína nebo jiného alkoholu :-) .

Lahvička s medovinou ozdobená zelenou stužkou jako dárek pro svatební hosty

Svatba je příležitost, která by měla být plná radosti, smíchu a nezapomenutelných okamžiků pro vás i vaše hosty. Připravte si pečlivě plánovaný program, zahrňte do něj zábavné aktivity a nezapomeňte na skvělou kapelu, která rozzáří atmosféru vaší svatební oslavy. S důkladným plánováním a nápady na zábavu si můžete být jisti, že vaši hosté budou na vaši svatbu ještě dlouho vzpomínat s úsměvem na tváři!

Čtěte také:

Svatební hry: Jsou neodmyslitelnou součástí svatby?
10 nejčastějších chyb při pořádání svatby a jak se jim vyhnout
Svatební párty venku nebo ve vnitřních prostorách? Obojí má své PRO a PROTI
10 nejčastějších chyb při pořádání svatby a jak se jim vyhnout
První tanec novomanželů na svatbě: jak vybrat skladbu, připravit a naplánovat první tanec a překvapit svatební hosty
Kapela na svatbu - skvělá volba nebo drahé řešení zábavy?
Svatební menu: co se podává na svatbě a co patří na svatební stůl. Víte to?
Kapela na svatbu vs. DJ na svatbu: Proč je živá hudba tou nejlepší volbou?

 

 

 

Objednat kapelu