Blog

Originální svatební program: Jak udělat váš velký den atraktivním pro vás i pro vaše hosty. Velký výběr tipů a rad

2.4.2024

Svatba je jednou z nejdůležitějších událostí v životě mnoha lidí. A právě proto chcete, aby byl váš svatební den nezapomenutelným zážitkem nejen pro vás, ale i pro vaše hosty. Jedním z klíčových prvků, které mohou udělat svatbu skvělou, je originální svatební program. Po přečtení tohoto článku získáte jedinečný přehled o tom, jak vytvořit nezapomenutelný svatební program a přidáme i netradiční tipy tak, abyste byli na vaší svatbě skutečně originální.

Novomanželé procházející svatebním špalírem tvořeným svatebními hosty s rukama nad hlavami. Zdroj: usplash.com

Kapela na svatbu vs. DJ na svatbu: Proč je živá hudba tou nejlepší volbou?

14.3.2024

Svatební den je jedním z nejdůležitějších dnů v životě každého páru. Jedním z klíčových rozhodnutí, které musíte učinit při plánování své svatby, je výběr hudebního doprovodu. Mnoho lidí se ptá: “Měli bychom si najmout kapelu na svatbu nebo DJ?” Odpověď je celkem jednoduchá. V tomto článku se podíváme na důvody, proč je živá kapela na svatbu lepší volbou pro vaši svatbu než kterýkoli DJ.

Kytarista kapely na svatbu hrající na elektrickou kytaru. Zdroj: pexels.com

Svatební catering - jak zajistit ten nejlepší pro váš velký den

8.2.2024

Svatební catering je důležitou součástí každé svatby. Nejenže zajišťuje občerstvení pro hosty, ale také odráží styl a osobnost novomanželů. Jak si tedy vybrat ten správný catering pro váš velký den? V tomto článku vám poradíme, jaké jsou druhy a možnosti této služby, jak ji objednat a jak využít služeb cateringových firem. Také vám řekneme, na co si dát pozor při výběru dodavatele.

Jednohubky s dřevěným párátkem na dřevěném prkénku

Svatební menu: co se podává na svatbě a co patří na svatební stůl. Víte to?

3.1.2024

Svatební den je jedním z nejdůležitějších a nejkrásnějších dnů v životě každého páru. Kromě výběru šatů, prstýnků, květin a kapely na svatbu je také potřeba se zamyslet nad tím, co budete podávat svým hostům na svatební hostině nebo rautu. Svatební menu je totiž tou částí vaší svatby, která bude zajímat prakticky všechny svatební hosty. Může být různé a v jeho kombinacích se meze nekladou. A protože chcete, aby si vaši hosté užili nejen váš velký den, ale i dobré jídlo a pití, máme pro vás pár tipů a inspirací na skvělá svatební menu právě pro vaše hosty.

příbory prostřené na svatebním stole s dekoracemi, květinová výzdoba z bílých květin

Bez tomboly není ples

21.11.2023

Pokud plánujete uspořádat ples - ať už se jedná o ples firemní, maturitní, reprezentační, městský nebo třeba ples místní organizace, neměli byste zapomenout na jednu z nejdůležitějších součástí - tombolu. Tombola je tradiční hra, která zaručí zábavu a napětí pro všechny hosty. A co je ještě lepší, můžete ji využít i k propagaci vašich partnerů, sponzorů, nebo vlastních produktů a služeb. Naví tombola vám je schopna přinést do rozpočtu solidní finanční částku, ze které poté lze hradit náklady spojené s plesem jako třeba pronájem prostor, kapelu, a další.

V tomto článku vám poradíme, jak připravit úspěšnou tombolu na váš ples, na co si dát pozor, a jak ji propojit s další nezbytnou ingrediencí - kapelou na ples.

Papírové losy do plesové tomboly smotané do ruličky a převázané oranžovou gumičkou

Kapela na ples: jak najít tu správnou a neudělat při jejím výběru chybu

31.10.2023

Ples je jednou z nejvýznamnějších společenských událostí roku. Ať už jde o maturitní, firemní nebo charitativní ples, všichni si přejeme, aby byl nezapomenutelný a zábavný. A k tomu neodmyslitelně patří i hudba. Jak ale vybrat tu pravou kapelu na ples, která splní naše očekávání a zaujme hosty? V tomto článku vám poradíme, na co se zaměřit při výběru kapely na ples a jak najít tu, která vám zajistí skvělou atmosféru a spokojenost. Pojďme se na to tedy společně podívat.

Kapela FANTASY music na podiu při vystoupení na plese a tančící lidé na tanečním parketě

Pojďme na ples! Stručný průvodce touto společenskou událostí

22.10.2023

Plesy jsou jednou z nejzábavnějších společenských událostí. Nabízejí kombinaci tance, hudby a dobré společnosti. Jsou také skvělou příležitostí k seznámení s novými lidmi, užít si zábavu a k rozvoji svých dovedností. Pro ty, kteří se na takový večer chystají třeba poprvé, to může být zážitek plný očekávání, ale i stresu. Co to tedy ples vlastně je, jak se na něj připravit a co od něj očekávat? To vše se dovíte v tomto článku.

Taneční sál z vrchního pohledu, ve kterém tančí taneční páry na reprezentačním plese v doprovodu kapely na ples

 

12 tipů, jak uspořádat perfektní firemní večírek

19.9.2023

Chcete udělat dojem na své kolegy, nadřízené nebo obchodní partnery, navázat nové kontakty nebo jen poděkovat zaměstnancům, kolegům, obchodním partnerům za spolupráci? Není nic lepšího než uspořádat nezapomenutelný firemní večírek. Ale jak toho dosáhnout, když máte omezený rozpočet, čas nebo prostor. Navíc třeba nemáte s pořádáním takovéto akce žádné zkušenosti, nevíte, co je vše potřeba a kde začít. Nebojte se, máme pro vás 12 tipů, jak uspořádat firemní večírek, který bude stát za to.

Detail na sklenky s aperitivem připíjející na zdraví na oslavě

Tematické dekorace na svatbě: Jak vytvořit dokonalý svatební obřad a svatební den

7.9.2023

Svatební dekorace jsou důležitou součástí nejen každého svatebního obřadu, ale také celého svatebního dne. Pomáhají vytvořit atmosféru a dodají svatbě jedinečný a neopakovatelný styl. Tematické dekorace na svatbě jsou skvělým způsobem, jak přidat osobitý dotek a zajistit, aby vaše svatba byla nezapomenutelná. V tomto článku se zaměříme na to, jak vytvořit dokonalou svatbu pomocí těchto dekorací.

Dýně s poděkováním jako podzimní svatební dekorace

7 způsobů, jak zabavit hosty na Vaší svatbě

8.8.2023

Vaše svatba je jedním z nejdůležitějších a nejvíce vzrušujících okamžiků vašeho života. Chcete, aby všechno proběhlo hladce a aby si vaši hosté užili nezapomenutelný zážitek. Jak ale zajistit, aby vaše svatba byla plná radosti, smíchu a tance pro všechny? Jistým způsobem, jak toho dosáhnout, je zajistit, aby vaši hosté byli dobře zabaveni po celou dobu. V tomto článku vám přínášíme důležité tipy na to, jak skvěle zabavit hosty na Vaší svatební párty

Novomanželé na svatbě hrají svatební hru Novomanželský kvíz

 

12