Naše kapela v době koronavirové krize

1.11.2020

Vážení a milí příznivci našeho bandu,

v této složité době samozřejmě i my jsme museli přerušit naši činnost. Moc nás to mrzí, ale taková je bohužel situace.

Naše kapela na svatbu v letošní letní sezoně stihla v mezidobí mezi jednotlivými vlnami zahrát spoustu skvělých svateb, kde jsme se potkali s neskutečně milými lidmi. Skoro by se mohlo zdát, že tato těžká doba lidi spojuje a objevuje v nich ono pozitivní smýšlení. Setkali jsme se s neskutečně vstřícným přístupem ze stran novomanželů, kteří byť přípravy na jejich svatbu neměli vůbec jednoduché a z velké části velmi nejisté, nenechali si zkazit svou dobrou náladu a přes veškeré neuvěřitelné peripetie neztratili odvahu a celou akci vždy perfektně zorganizovali. Naše živá hudba na svatbu byla vždy moc ráda, že jim mohla jejich snažení alespoň trochu ulehčit. Vždy jsme vstupovali do celého svatebního "stroje" jako článek, na kterého je možno se maximálně spolehnout, který neselže ani pokud se objeví problémy. Ostatně tak jak je naším zvykem vždy a tak jak to máme po celou dobu našeho dlouholetého působení nastaveno a je naší zásadou.

Nyní nastává období, kdy by nás měly čekat firemní akce. Naše kapela na firemní večírek ovšem zatím dle toho, jak se situace vyvíjí, zůstane doma. Moc nás to mrzí, moc jsme se těšili. samozřejmě situace se může ještě jakkoli změnit, ale prozatím to na nějakou velkou změnu nevypadá. 

A tak se prozatím těšíme na plesovou sezonu 2021, kde naše kapela na ples má nastartováno. My totiž ani v době koronaviru nezahálíme. Pracujeme, cvičíme, zkoušíme, ladíme, učíme se, renovujeme náš technický park. Zkrátka připravujeme se na to, až se opět budeme moci postavit na podium. Neboť tam je náš život, naše poslání, tam jsme doma. A Vás, naši milí příznivci, k našemu muzikantskému životu potřebujeme. Není pro nás lepšího pocitu než to, když Vás můžeme skvěle pobavit. Ať už jako kapela na svatbu, kapela na reprezentační ples, maturitní ples, kapela na firemní večírek nebo kterékoli další akce. Tak snad se nám to brzy poštěstí.

Posíláme Vám proto, naši milí příznivci, alespoň takto "z obýváku", spoustu pozitivní energie. Věříme, že neklesáte na mysli a že Vám brzy budeme moci onu dávku pozitivní energie poslat opět z podia. Moc se na to těšíme, moc se těšíme na Vás a děkujeme, že jste pořád s námi.

Příště si zde povíme třeba něco o tom, co konkrétně děláme v době koronavirové doma ve studiu.

Vaše FANTASY music - kapela, která Vás baví

www.fantasymusic.cz

Máte nějaké dotazy? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.

Chci kapelu